OVER ONS

Marie-José 

(kapster / eigenaresse)

Ruim 10 jaar ervaring als allround kapster in verschillende gerenommeerde kapperszaken.

In 2013 ben ik voor mijzelf begonnen met een kapsalon aan huis. Bekenden zullen deze kennen als Haar Salon Marie-Jose.

Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Ik ben er enthousiast over om mijn werkzaamheden voort te zetten met meer faciliteiten en meer verschillende behandelingen, en natuurlijk met de persoonlijke benadering en aantrekkelijke prijzen die men van mij gewend is.

Kelly Joan 

(schoonheidsspecialiste)

Vijf jaar geleden ben ik afgestudeerd als Schoonheidsspecialiste. Ik heb hiervoor de nodige ervaring opgedaan bij meerdere schoonheidssalons.

Een behandeling bij mij zal een heerlijke ervaring zijn en de persoonlijke aandacht die u krijgt staat garant voor een optimaal resultaat.

Wilt u even weg van de dagelijkse drukte? Last van spierpijn of stress? Hier kan een heerlijke gezichtsbehandeling of massage bij helpen.

werkt donderdag en vrijdag van 16:30 tot 21:00

Peggy

                  (kapster)

In 1996 diploma behaald als gespecialiseerd kapster. Sindsdien altijd gewerkt als kapster, veel trainingen en cursussen gedaan om te blijven ontwikkelen.

Kleurspecialist, gespecialiseerd in folie technieken, balayage etc.

Veel ervaring met opsteken, zowel voor bruiloften als voor andere feesten.

Altijd in gerenommeerde salons gewerkt, waaronder Mario's. Met ingang van 2018 gestart als zelfstandig kapster  bij Charm.Eefke

                       (schoonheidsspecialiste)

In 2015 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste behaald. Hierna heb ik in verschillende bedrijven ervaring in het vak opgedaan. Ook heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd en blijf dit ook doen om mijn kennis up-to-date te houden en te vergroten. Inmiddels ben ik mijn eigen duidelijke visie gaan vormen en heb dan ook uiteindelijk besloten die te gaan volgen en zelfstandige te worden. Vanaf nu kunt u bij mij terecht bij Charm Hair & Beauty voor verschillende schoonheidsbehandelingen, acne specials, massages en wimperextensions.

werkt op woensdag van 13:00 tot 17:00                          vrijdag     van 08:30 tot 17:00                (even) zaterdag  van 08:30 tot 15:00

Joyce

                               (kapster)In 2007  diploma als All-round kapster behaalt. Sindsdien gewerkt in een kapsalon in Zoetermeer.

De ontwikkelingen in het vak altijd nauw gevolgd met verschillende trainingen en cursussen.

Gespecialiseerd in kleuren en kleur technieken.

Vanaf augustus 2018 werkzaam als zelfstandig kapster bij Charm.

Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag